Despre noi in cateva cuvinte

—-

PFA-ul și-a început activitatea cu pescuit în ape dulci, în primii ani au fost făcute investiții în barcă, motor și echipamente pentru pescuit apoi domeniul de activitate efectiv desfășurat a devenit pescuitul maritim.

În anul 2014 au fost accesate fonduri nerambursabile prin Programul Operațional pentru Pescuit 2007-2013 pentru achizitia unei ambarcațiuni precum și dotări pentru aceasta.

Tot în anul 2014 a fost completat domeniul de activitate cu “Comerț cu ridicata specializat al altor alimente, inclusiv pește, crustacee și moluște” și “Transporturi de pasageri pe căi navigabile interioare”, tocmai pentru a se maximiza profitul prin comercializarea peștelui direct către clienți precum și orientarea domeniului de activitate către transporturi pe fondul creșterii turismului în Delta Dunării.

Pentru a putea oferii servicii de calitate, reprezentantul legal al întreprinderii a obținut calificări de pescar, operator turism și bucătar iar pentru implementarea acestui proiect a schimbat codul CAEN al activității principale în 5610 “Restaurante”.

Reprezentantul legal al întreprinderii încearcă permanent să dezvolte afacerea prin prestarea de activități conexe pescuitului, încercând permanent să aducă valoare acestuia.

Meniu